AEROCONFERENCE 2016 pune în contact studenții Facultății de Inginerie Aerospațială și companiile din industria de aviație și aerospațială

2 min de citit

AeroConference2016

EUROAVIA București lansează primul proiect de tip dezbatere și comunicare, AEROCONFERENCE 2016, al cărui scop principal este îmbunătățirea relațiilor dintre Facultatea de Inginerie Aerospațială și companiile din industrie.Proiectul are următoarele obiective:

  • aducerea la cunoștință a relației anterior enunțate;
  • menționarea problemelor referitoare la profesarea în domeniul aerospațial după finalizarea studiilor și găsirea soluțiilor acestora;
  • îmbunătățirea legăturii dintre companii, facultate și studenți;
  • expunerea nevoilor și cerințelor companiilor implicate.

Proiectul se divide în trei părți astfel:

Prima parte este întâlnirea oficială dintre EUROAVIA București, reprezentanți ai companiilorși reprezentanții Facutălții de Inginerie Aerospațială, în care fiecare își exprimă ideile, sugestiile, nevoile referitoare la subiectele vizate.

Partea a doua are loc după prima jumătate a conferinței și presupune dezbaterea și implementarea de noi idei asupra subiectelor anterior discutate, finalizându-se cu decizii care urmează să fie puse în aplicare.

Partea a treia reprezintă întalnirea dintre EUROAVIA București și studenții Facultății de Inginerie Aerospațială, în care sunt prezentate pe scurt discuțiile și concluziile atinse. Finalizarea proiectului este reprezentată de un follow-up.

La conferință vor participa 15 dintre cele mai importante companii din industria aviației, care vor face din acest proiect un succes. Având sprijinul oferit de Fokker Engineering Romania, Turbomecanica, ROMATSA și GECI Engineering, vom face primul pas pentru alinierea planului universitar cu cerințele industriei.

Pentru mai multe detalii despre evoluția proiectului vizitati:

http://euroavia-bucuresti.ro/new/

https://www.linkedin.com/company/euroavia-bucuresti

https://www.facebook.com/EUROAVIABucuresti/?ref=hl

(click pe imaginea de mai jos pentru a o vizualiza la dimensiunea originala)

AeroConsult2016_Poster

 

 

Despre autor