Evenimentul AEROCONSULT 2014 din 15 Aprilie promovează stagii de practică și locuri de muncă din domeniul aeronautic, pentru studenți

1 min de citit

(COMUNICAT DE PRESĂ) ”Asociația Europeană a Studenților la Inginerie Aerospațială, EUROAVIA București, are deosebita plăcere de a vă invita la conferința “AEROCONSULT 2014” pentru a descoperi în ce constă industria aerospațială.

Scopul principal vizat de acest eveniment este de a promova atât stagii de practică, cât și locuri de muncă din domeniul aeronautic.

Diferite companii vor fi prezente alături de noi pentru a oferi studenților din cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială oportunități atractive ce vor ajuta la o viitoare carieră.

Conferința va avea loc Marți, 15 Aprilie 2014, începând cu ora 9:00 a.m., în corpul F, sala F024 a facultății menționată mai sus (Strada Polizu nr. 1-7, Sector 1, București).

De asemenea, nu uitaţi să vă aduceţi CV-urile pentru a fi pregatiţi de orice ofertă din partea companiilor participante.

Prin urmare, vă așteptăm în număr cât mai mare cu entuziasmul la pachet!”

– EUROAVIA București

Despre EUROAVIA

EUROAVIA (Asociatia Europeana a Studentilor la Inginerie Aerospatiala) este o initiativa studenteasca care activeaza la nivel european si isi are radacinile in studiile aerospatiale, spatiale si domenii conexe. EUROAVIA a fost fondata in 1959. In prezent, organizatia consta in 31 de grupuri locale din 17 tari europene, insumand peste 1200 de membri in total.

AEROCONSULT 2014 promovează stagii de practică și locuri de muncă în aviație pentru studenți
AEROCONSULT 2014 promovează stagii de practică și locuri de muncă în aviație pentru studenți. (click pe imagine pentru dimensiunea originală)