„AEROCONSULT 2017” (27-28 aprilie): Eveniment dedicat carierei în aviație organizat de Asociația EUROAVIA București

2 min de citit

bannerAeroConsult2017

“Build the wings of your future!”  Acesta este motto-ul după care se ghidează Asociația EUROAVIA București care, ca în fiecare an, vine în sprijinul studenților cu proiectul intitulat AEROCONSULT, unul dintre cele mai de amploare evenimente, realizat în strânsă legătură cu Facultatea de Inginerie Aerospațială.

Acesta  reprezintă un târg de oportunități pentru studenții din inginerie aerospațială, oferindu-le șansa de a afla informații în mod direct de la angajatori despre companii, despre programe de practică și locuri de muncă disponibile.

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 aprilie 2017, în sala AN010 a Universității POLITEHNICA din București.

Proiectului valorifică viziunea asociației de a integra studenții pe piața muncii prin crearea de oportunități între aceștia și companiile vizate.

AEROCONSULT 2017 are ca obiective principale:

  • promovarea companiilor care oferă servicii în acest domeniu;
  • cunoașterea și urmărirea evoluției fiecărei generații de studenți;
  • recrutarea posibililor viitori angajați.

AEROCONSULT 2017 este un proiect de prestigiu în cadrul Facultăţii de Inginerie Aerospaţială, continuitatea acestuia dezvoltând comunitatea studenților, dar şi relația acestora cu domeniul aviatic.

Idealurile studenților pot fi concretizate prin prezența companiilor şi interacţiunea directă a acestora cu tinerii aspiranţi în domeniul aerospaţial, astfel conturându-se posibilitatea unor noi cariere.

AEROCONSULT 2017 se bucură de susținerea sponsorului premium şi al partenerului EUROAVIA Bucureşti, FOKKER ENGINEERING ROMÂNIA, cât şi de ajutorul Aeroteh, AIRBUS HELICOPTERS ROMÂNIA, Assystem, Blue Air, Consaro, GECI şi GMV care au dus la materializarea proiectului şi de această dată şi le mulțumim cu drag.

Mai multe detalii despre proiect se găsesc pe pagina de Facebook, website-ul nostru precum și pe LinkedIn, Instagram, Twitter.

Despre autor