BRAIN HUNT 2016: Asociația Euroavia București vrea să atragă elevii de elită ai liceelor pentru a deveni studenți ai Facultății de Inginerie Aerospațială!

2 min de citit

BrainHunt_Facultatea_de_Aeronave_2016

EUROAVIA București are plăcerea de a anunța prima ediție a proiectului național BRAIN HUNT!

BRAIN HUNT este un proiect de scală națională, ce servește necesității de profesioniști din industria aviației, urmărind să inspire elevii de elită în alegerea domeniului aerospațial.

Proiectul constă în organizarea unor vizite la cele mai prestigioase licee din România pentru a intra în contact cu cei mai buni elevi de la profilele reale, având șansa de a susține prezentări despre Facultatea de Inginerie Aerospațială și facilitățile de care dispune aceasta, despre opțiunile de viitor și locurile de muncă din domeniul aerospațial. De asemenea, prezentările vor conține detalii despre asociația noastră de studenți EUROAVIA și oportunitățile de formare ale studenților, despre statutul curent al industriei aerospațiale, dar și sfaturi de la lideri din domeniul aerospațial.

Joi, 25 februarie 2016,  primele grupuri de membri ai asociației EUROAVIA București au vizitat Colegiile Naționale „Zinca Golescu” și „Alexandru Odobescu” din Pitești și Colegiile Naționale „George Coșbuc”, „Emil Racoviță” și „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca. Alături de un specialist, aceștia au susținut o prezentare despre Facultatea de Inginerie Aerospațială, despre industria aviației și despre oportunitățile pe care aceasta le oferă tinerilor absolvenți.

În zilele următoare vor urma mai multe vizite la licee din orașele: Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Focșani, Iaşi, Ploieşti, Sibiu, Timişoara, unde reprezentanții noștri vor lua legătura cu cei mai buni elevi din liceele românești.

Sperăm că vor reuși să îi inspire și să îi încurajeze pe cei pasionați de aviație să își urmeze visul, așa cum fiecare dintre noi a făcut-o!

Mai multe detalii despre BRAIN HUNT 2016 găsiți pe site-ul nostru, dar și pe conturile de pe rețelele de socializare:

Despre autor