Conferinta „Air Navigation Convention 2016: Skyway Across Generations” (17-18 Martie) organizata de studentii Facultatii de Inginerie Aerospatiala (U.P.B.)

2 min de citit

Aflat deja la cea de-a VII-a editie, traditionalul eveniment “Air Navigation Convention” – cu participare internationala – va avea loc in zilele de 17-18 martie 2016 in campusul Rectorat al Universitatii Politehnica Bucuresti.

Tema editiei de anul acesta este “Skyway Across Generations.

Air Navigation Convention 2016 este organizat de catre studentii specializarii „Air Navigation” din cadrul Facultatii de Inginerie Aerospatiala, Universitatea Politehnica Bucuresti.

Conferinta este dedicata in exclusivitate studentilor din departamentul “Air Navigation” al facultatii, iar accesul se face doar pe baza de invitatie.

Conferinta se adreseaza in primul rand studentilor si profesorilor din departamentul “Air Navigation”, dar si invitatilor speciali ai acestui eveniment, cum ar fi experti din domeniul aviatiei si ingineriei aerospatiale la nivel national si european, profesori si studenti ai marilor centre universitare din Europa, reprezentanti ai unor companii care furnizeaza servicii de trafic aerian etc.

Printre organizatiile participante se numara:

pentru a le prezenta studentilor cele mai importante oportunitati din domeniu la ora actuala.

Comitetul organizatoric isi propune ca anul acesta sa duca mai departe traditia pe care a reusit sa o creeze in decursul ultimilor sase ani, facilitand astfel transferul de cunostinte intre generatii, cat si impartasirea opiniilor cu privire la problemele curente ale aviatiei mondiale.

In decursul celor doua zile, studentii vor avea ocazia sa participe la workshop-uri si conferinte, sa interactioneze cu experti din domeniu si alumni ai acestei specializari, dar si sa isi gaseasca mentori care sa le ghideze viitorii pasi in cariera.

Evenimentul va avea loc in zilele de 17-18 martie a.c. in campusul Rectorat al Universitatii Politehnica Bucuresti si reprezinta pentru studentii aeronavisti de la sectia „Air Navigation” o oportunitate profesionala care nu trebuie ratata.

Air Navigation Convention 2016 - Skyway Across Generations

Despre autor