Euroavia București organizează Alumni Gathering 2017 în data de 25 martie

2 min de citit

Afis AlumniG 2017Alumni Gathering 2017 este un eveniment-debut prin prisma căruia EUROAVIA București urmărește reuniunea tuturor generațiilor asociației, de la înființarea acesteia și până acum.

Evenimentul se va desfășura în data de 25 martie 2017, la Biblioteca Universității POLITEHNICA din București, iar înscrierile se pot face accesând website-ul:

http://euroavia-bucuresti.ro/alumni-gathering-2017/

Alumni Gathering 2017 se bucură de suportul sponsorilor săi, TURBOMECANICA SA, GECI ENGINEERING SERVICES și Flavours Food Design, sponsori cu istoric, cărora le mulțumim cu drag.

Acesta este punctul de start al unui proiect ce va ajuta la dezvoltarea asociației, iar scopul acestuia este de a ajuta la uniformizarea transferului de cunoștințe de la o generație la alta.

Alumni Gathering 2017 are ca viziune continuitatea pe mai multe planuri:

  • continuitate an de an în realizarea proiectului;

  • continuitate în comunicarea cu și dintre Alumni;

  • continuitate în actualizarea bazei de date alumni EUROAVIA București ce va ajuta la buna funcționare a asociației.

Visurile și aspirațiile studenților pot fi îmbinate cu experiența celor invitați în cadrul evenimentului sub titlul de Alumni prin colaborări ce pot aduce un aport semnificativ la dezvoltarea tinerilor către realizări în domeniu.

Misiunea proiectului este de a crea o tradiție în rândul EUROAVIenilor pentru a duce mai departe spiritul într-un mod cât mai prosper.

Alumni Gathering 2017 dorește să acorde valență continuității în cadrul comunității profesionale din care facem parte. Astfel, membrii EUROAVIA București se pot bucura de networking pe mai multe planuri, cu mai multe generații.

Mai multe detalii despre proiect se găsesc pe website-ul nostru, pagina de Facebook și în event-ul de Facebook, precum și pe LinkedIn, Instagram, Twitter.

Fiecare dintre noi adaugă noi capitole aceleiași povești, EUROAVIA București.

Build the wings of your future!”