Facultatea de Inginerie Aerospațială organizează AEROCONSULT 2016 (19-20 aprilie 2016)

1 min de citit

Aeroconsult 2016

Asociația EUROAVIA București vă aduce la cunoștință că în data de 19-20 aprilie 2016, ora 09:00, în cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială local Polizu, va avea loc evenimentul AEROCONSULT 2016.

AEROCONSULT este unul dintre cele mai de amploare evenimente organizate anual de asociația EUROAVIA București.

Acesta implică participarea unui număr mare de companii din domeniul aviației la nivel național, dar și a companiilor care își aduc aportul în acestă industrie.

Prin prisma acestui “ târg de oportunități”, studenților din cadrul Universității Politehnica București li se oferă șansa de a primi informații despre companii, stagii de practică și locuri de muncă disponibile prin contact direct cu viitorii angajatori.

De pe urma acestui eveniment nu vor beneficia doar studenții care se vor afirma și dezvolta, ci și companiile participante care vor avea ocazia să urmărească și să selecteze noii recruți ce vor contribui atât la creșterea business-ului lor, cât și la expansiunea industriei.

Acest eveniment nu ar fi posibil fără ajutor din partea sponsorilor noștri: FOKKER ENGINEERING ROMÂNIA, INCAS, GMV, ASSYSTEM, COMOTI, TAROM, Aeroclubul României, Școala Superioară de Aviație Civilă, GECI.

Pentru informații suplimentare legate de eveniment accesați site-ul:

http://www.euroavia-bucuresti.ro/ac/

Facebook: www.facebook.com/EUROAVIABucuresti/,

LinkedIn: EUROAVIA București

 

Despre autor