Ciprian Faraon, MBA: „Aeroportul International Sibiu: Studiu de caz in literatura de specialitate pentru management”

1 min de citit

Aeroportul International Sibiu – un prezumtiv studiu de caz in literatura de specialitate – management – prin care studentilor li se pot scoate in evidenta erorile de management ale unei autoritati tutelare

Am pledat pentru o schimbare de paradigma in ceea ce priveste managementul in cadrul aeroportului, prin incurajarea unui management participativ, prin actiuni de responsabilizare dar si motivare a personalului aeroportuar de a se implica temeinic astfel incat sa se atinga obiectivele stabilite prin mandat.

Am implicat sindicatul in decizii, l-am consultat, am reanalizat toate costurile operationale, am produs economii substantiale aeroportului, am redefinit parteneriatele cu operatorii aerieni, am redefinit proceduri, am initiat o noua abordare, una proactiva in detrimentul uneia reactive.

Ciprian Faraon, MBA: „Am pus bazele unui birou de audit intern independent si profesionist care sa sustina politica de preventie a aeroportului. Am initiat un studiu privind reprezentarea pe nivel de venit salarial a salariatilor din aeroport, rezultatul a fost cel anticipat: cea mai mare parte a personalului era incadrat sub 1200 RON / luna (net). Ce performanta poti avea cu acest nivel salarial? Ce motivatie profesionala ar trebui sa aiba acest angajat cand primeste un astfel de salariu incat sa lupte cu totii pentru atingerea obiectivelor?”.

Citește mai mult pe www.turnulsfatului.ro/2018/04/04/aeroportul-international-sibiu-un-prezumtiv-studiu-de-caz-in-literatura-de-specialitate-management-prin-care-studentilor-li-se-pot-scoate-in-evidenta-erorile-de-management-ale-unei-autoritati-tu/

Sursa: TurnulSfatului.ro.ro

*Articol preluat parțial în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă.

Despre autor