(AUDIO) Talkshow la radio despre Aviatia.ro, Doru Davidovici, Horia Agarici etc, acum 18 ani…

1 min de citit

(AUDIO) În ziua de 14 ianuarie 2002, emisiunea de talkshow de seară a postului de radio Nostalgia a avut drept subiect general Aviatia.ro (cum a luat naștere proiectul Aviatia.ro, prima comunitate online si grup media de aviaţie din România) și în particular discuții despre piloții de vânătoare Doru Davidovici, Dumitru Berbunschi și Horia Agarici. (click pe video de mai sus pentru a asculta emisiunea)

Ascultătorii postului de radio au fost invitați să sune în direct pentru a participa la un concurs pe teme de aviație. În esență, timp de câteva săptămâni, ei răspunseseră unor întrebări legate de cărțile lui Doru Davidovici, ale căror răspunsuri le puteau afla vizitând Aviatia.ro. Apoi, prin tragere la sorți în direct, au fost desemnați trei câștigători ai unui zbor de o oră cu avionul Cessna-172, zbor sponsorizat de către Aviatia.ro.

Deasemenea, a fost oferită ca premiu și cartea „Semne de cer senin” a pilotului de vânătoare Dumitru ”Foozie” Berbunschi. Talkshow-ul a durat aproximativ 37 de minute.

Audiție plăcută!

Despre autor